Veilig werken lang de weg?

Wij helpen u mee!

Veilig werken langs de weg?,

Dan bent u bij NeVeTe aan het juiste adres! NeVeTe heeft de ervaring en expertise om uw personeelsleden op een praktijkgerichte wijze, bestemd voor vele doelgroepen wegwijs te maken in het veilig werken lang de weg.

Op maat afgestemd op uw organisatie?

Belangrijk is om uw organisatie goed in beeld te krijgen en waar veiligheidsmarges worden overschreden. Werkt men met de juiste gereedschappen en zijn deze gekeurd! Heeft men de juiste klasse kleding aan en wat is de duurzaamheid van het materiaal. Het gebruik van materialen en of hoe richt in mijn werkauto in is in drukte vaak een hele opgave.

Wij kijken met u mee!

Samen met uw medewerkers gaan wij naast een stukje theorie op pad. De doelgroepen vinden het werken buiten leuker dan de theoretische leerweg. Daar hebben wij de juiste oplossing voor gevonden.

Theorie uitvoeren en op spelende wijze naar de praktijk brengen.

Duur van onze lesstof,

Onze praktijk gerichte leerweg duurt 7 werkuren waarvan er 2 theoretisch worden ingevuld.

Leren nadenken

De kandidaat de mogelijkheid bieden om zelf na te denken is in onze optiek de beste mogelijkheid om de kandidaat voor te bereiden in het werken met veiligheid.

Wilt u meer weten over onze opleiding "veilig werken langs de weg" Onze organisatie NeVeTe heeft de mogelijkheid om in iedere werksetting organisatie en of ruimte de opleiding veilig werken langs de weg voor u te organiseren. Wilt u meer informatie belt u dan met onze telefoniste op 0545 842880 of direct contact 0630177967

Geef een waarde voor Naam.
is geen geldig e-mail address.
Ongeldige invoer
Geef een waarde voor Bericht.

Goed voorbereid op weg!

Risico inventarisatie? Werken volgens de richtlijnen van de CROW 96B? NeVeTe heeft zich gespecialiseerd in het werken met afzettingen de CROW figuren. Maar tja het begint bij de bodem. Hoe zet ik de afzetting zo veilig mogelijk neer. EN voldoet hij aan de gestelde eisen.