De leukste

De beste maar ook de leukste opleiding tot verkeersregelaar vind je bij NeVeTe

Doe je mee, dan regelen we samen

Het kan best spannend zijn. Al dat verkeer! Maar we gaan je helpen. Daar kan je op rekenen.

De opleiding verkeersregelaar bij NeVeTe

Hartstikke leuk dat je de opleiding verkeersregelaar gaat volgen...
Jezelf aanmelden voor de opleiding verkeersregelaar

Wil je de opleiding tot verkeersregelaar gaan volgen? Dat is leuk om te horen. We kunnen je verschillende mogelijkheden bieden? Zo kan je jezelf aanmelden maar ook bedrijven en organisaties kunnen kandidaten of groepen aanmelden.

Wij regelen het graag voor u

Bel ons nu op 0545 842880

Wilt u graag verkeersregelaar worden?

Dat is fantastisch, want we hebben nooit genoeg verkeersregelaars in Nederland.

Wilt u graag verkeersregelaar worden? Fantastisch! We kunnen in Nederland nooit genoeg verkeersregelaars hebben. Maar alvorens u uzelf verkeersregelaar mag noemen, is het wel zo handig om hier een professionele opleiding voor te volgen. U bent hiervoor bij Opleiding Verkeersregelaar geheel aan het juiste adres. Binnen de branche van verkeersregelaars zien we een sterke toename van professionalisering, wat heel fijn is. Het zijn van een verkeersregelaar is niet iets wat ‘zomaar’ even doet, het is echt een dienstverlening die kennis en kunde vereist! Bij Opleiding Verkeersregelaar trainen wij al meer dan 13 jaar lang komende verkeersregelaars. Bij ons geldt; wat je uitstraalt moet je ook waarmaken! Er is een theorie en praktijk onderdeel. Deze moet je beide met goed resultaat hebben beëindigd. Dan kunnen we jou feliciteren met jou diploma.
 
 
iphone white

Wilt u naar onze agenda

Wij hebben een actuele agenda voor de opleiding verkeersregelaar

Wij geven les in heel Nederland

Wij geven les in alle provincies en gemeentes

U kunt onze instructeur inhuren

Heeft u zelf een bedrijf of organisatie voor de opleiding tot verkeersregelaars? Dan kunt u onze instructeur inhuren voor voordelige tarieven.

De opleiding verkeersregelaar in stappen

Je kan de opleiding verkeersregelaar in 3 dagen bij ons volgen, doe je mee....

Theorie onderdeel dag 1

Theorie onderdeel dag 1

Je volgt een uitgebreide theorie over de beroeps-verkeersregelaar. Dat is ook echt nodig. Regelgeving en wetten maar ook alle ins en outs van techniek en bijvoorbeeld de aanwijzingen komen aan bod.
Praktijkdag dag 2

Praktijkdag dag 2

Op een aangewezen kruising leer je het verkeerregelen van onze docent Rick Mulders. Een echte docent met passie en gedrevenheid die je alle facetten gaat leren die je nodig hebt als verkeersregelaar. Doe je mee...
Examen dag 3

Examen dag 3

Onze instructeur laat niets aan het toeval! Vandaag staat je examen centraal en Rick of Lars bereiden je echt goed voor op het examen. Spannend is het altijd maar ons slagingspercentage is 99%. Jullie gaan veel plezier beleven.

NeVeTe in de media

Meer dan 400.000 kijkers op dumpert. Wat begon als grappig filmpje werd werkelijkheid

Wat moet ik doen om de opleiding te volgen?

Om de opleiding tot verkeersregelaar te volgen kan je ons mailen of bellen. 
Gewoon even bellen

Gewoon even bellen

Staat uw voorkeurs datum er niet bij dan kunt u altijd met ons bellen. Sussanne helpt je mee om een passende datum te vinden. 
Mailen kan ook!

Mailen kan ook!

Stel al je vragen op de mail en ze worden door Sussanne of Rick beantwoordt. We sturen je vrijblijvend alle informatie toe.
Advies nodig?

Advies nodig?

Onze service houd niet alleen op bij de opleiding tot verkeersregelaar! Heeft u een vraag of advies nodig dan zit ons telefoonteam klaar voor u!

Veel gestelde vragen

We hebben de 4 meeste vragen hieronder uitgelicht over de opleiding tot verkeersregelaar,

Kan ik groepskorting krijgen?

Als u 8 kandidaten inkoopt als een groep geven wij een groepskorting. Deze groepskorting wordt alleen gehanteerd als u ook daadwerkelijk 8 kandidaten heeft afgenomen

Doelgroepen lesgeven?

Kandidaten met een beperking als ADHD ADD of ASS zijn van harte welkom. Onze instructeur kent de doelgroepen en geeft al meer dan 13 jaar les, we helpen je er doorheen!

Wie verzorgt de kleding?

Natuurlijk heeft onze instructeur schone kleding bij zich. U krijgt een jas en verkeersregelaarscap ter bruikleen uitgereikt. Daar hoort ook een fluit bij. Deze is nieuw en krijgt u kado van ons!

Waar kan ik de aanstellingspas aanvragen

Uw aanstellingspas kunt u aanvragen bij VCNL. Deze behandeld uw aanvraag. Daarvoor dient u de certificaat code, verklaring omtrent gedrag en pasfoto te uploaden www.aanstellingspas.nl 

Uw vragen over de opleiding verkeersregelaar

Zoveel vragen? dus we hebben er een aantal geselecteerd. Zo kunt u met een gerust hart deelnemen aan de opleiding tot verkeersregelaar.

Hoe lang duurt de opleiding verkeersregelaar?

Onze opleiding verkeersregelaar duurt 3 dagen. Dat is relatief kort. Maar we leren je alle facetten die je nodig hebt om als verkeersregelaar aan de slag te gaan! We beginnen op dag 1 met een blok van 5 uur theorie. Dag 2 en 3 heb je praktijk en praktijk examen. Veel plezier! en............heel veel succes! groetjes Sussanne

Ben ik verzekerd tijdens de opleiding verkeersregelaar?

Als je een WA verzekering hebt is dit voldoende! Immers ook onze organisatie heeft een verzekering! Dit is van belang dat mocht er schade ontstaan aan auto's en of andere zaken. Gelukkig is er in de 11 jaar dat ik lesgeef nog nooit iets gebeurd! Dat is maar goed ook. Want letsel of schade is nou net wat we willen voorkomen?

Kan ik een groep aanmelden voor de opleiding

Ja zeker! vanaf 4 kandidaten geven wij in-companie les bij uw organisatie! Vertrouwd voor uw eigen personeel. Wist u dat wij staffelkortingen hanteren? Inderdaad' klikt u op deze link. Als u groepen wilt aanmelden kunt u het beste even bellen dan leggen wij u het graag nog een keertje uit! Immers dan hoort u nog meer voordelen!

Wie de geeft de aanstellingspas af

Een veel gemaakte denkfout is dat opleidingsinstituten de verkeersregelaarspas genereren. Dit is voor behouden aan aanstellingspas.nl of uw locale gemeente. Wij kunnen u wel advisseren welke stappen u kunt ondernemen. Kortom wij geven een advies en kunt bij ons het diploma behalen en niet de aanstellingspas!

Ik ga de opleiding verkeersregelaar bij jullie doen......