Verkeers en vervoersplan van NeVeTe

Een rustige doorstroom van uw bezoekers op uw evenement is van groot belang. Met het team NeVeTe maken wij voor u een passend verkeers en vervoersplan op maat.

Ligt het parkeerterrein niet bij uw evenement? Wij regelen pendel bussen en vervoersdiensten voor u!

Zo dragen wij het evenement Elfia in Arcen. met ruim 22 duizend bezoekers. Deze voor een groot deel gependeld worden met bussen. Ervaring draait met kennis. Dat is waarom u voor NeVeTe kiest.
Een soepele doorstroom van verkeer en bezoekers bij een evenement begint met een goed verkeersplan. Kiest u voor NeVeTe dan ontwikkelen wij voor u een verkeers- en vervoersplan op maat. We geven u daarin inzicht in de verkeersstromen, maar ook in het gedrag en de bewegingen van de bezoekers. We berekenen voor u de verwachte omvang van de verkeers- en vervoersstromen, de te reserveren en in te richten parkeercapaciteit en de benodigde bewegwijzering. 
 
Ook adviseren we u met betrekking tot de inzet van verkeersregelaars en parkeerbegeleiders, zodat de bezoekers van uw evenement snel en veilig hun bestemming bereiken. Dat maakt ons uniek en vooruitstrevend en daarmee een betrouwbare partner. 

Snel een oplossing nodig?

Image

Hilversum City Run

Voor de tweede editie Hilversum City Run zal Rick weer plaats nemen in het centraal post als mobiliteits coördinator.

Nette parkeerbegeleiders

De leukste en gezelligste parkeer begeleiders van Nederland. Ze brengen een dosis werk mentaliteit mee.

Elfia Arcen

Een evenement met ruim 22.000 bezoekers waar onze verkeersregelaars en parkeerbegeleiders uitstekend werk verrichten

7 heuvelenloop Nijmegen

De grootste rottonde van Nijmegen het Keizerkarelplein word deze dag bezet door vakkrachten van NeVeTe. We hebben er zin in.

Want to work with us or
talk about a project?