Opleiding verkeersregelaar in Amsterdam

Wilt u de opleiding verkeersregelaar in Amsterdam volgen? Dat vinden wij hartstikke leuk. Wilt u groepen aanmelden? 
Klik hier......

Rick Mulders geeft les in Amsterdam,

U leest het goed, Rick onze top instructeur verzorgt de lessen ook in Amsterdam. Dus komt u uit Amsterdam of uit de omgeving? 
Klik dan hier.....

Wilt u verkeersregelaar worden in Amsterdam?

Trainingen van NeVeTe krijgen 5 ***** van het publiek

Ik wil mijzelf aanmelden?

Heel goed, U wilt zichzelf aanmelden. Dat is geen probleem want u kunt instromen in onze bestaande opleidingen die wij aanbieden in de agenda. Zoekt u alvast de datum en locatie? 

Ik wil graag mijn personeel aanmelden?

Dat kan hoor! Wilt u meer dan 3 kandidaten aanmelden neemt u dan even telefonisch contact met ons op. Wij kunnen u de vele voordelen uitleggen mbt tot kortingen.

Wilt u groepen aanmelden?

Het aanmelden van groepen geniet natuurlijk allerlei voordelen. Wij sturen u het complete pakket toe inclusief alle voordelen. Dit kan euro's voordelen opleveren.

Agenda opleiding verkeersregelaar

Een uitgebreide agendag en de grootste agenda van Nederland. Staat jouw voorkeursdatum er niet tussen? Bel ons op 0545 842880 of mail ons even!

NeVeTe volgt de richtlijnen

NeVeTe heeft een toetsing gedaan op de landelijke richtlijnen.

Wist u dat NeVeTe...

werkt met specifieke doelgroepen? ADHD ADD en bijvoorbeeld autisme spectrum stoornissen? (ASS)

Covid-19 NeVeTe houd de 1,5 M tijdens de lesen

Veilig leren is van groot belang. Dat doen we samen met elkaar!

NeVeTe geeft les.....

NeVeTe gebruikt een digitaal platform waar studenten kunnen inloggen tijdens de lessen van NeVeTe. Leerzaam en gelijk erg leuk.

NeVeTe is allround en bestaat 15 jaar

Met een enorme passie en gedrevenheid geeft NeVeTe les aan verschillende doelgroepen. Lesgeven aan specifieke doelgroepen is wat betreft onze docent Rick het allerleukst. Rick geeft les in de volgende vakken

 • BRL 9101 vakman medewerker
 • Opleiding verkeersregelaar
 • Herhalingstraingen verkeersregelaar
 • VCA VOL B en VCU
 • Veilig werken langs de weg
 • Communicatie en gedrag
 • Teamtrainingen en motivatie trainingen
 • Agressie reductie op maat gemaakt

Hoelang duurt de opleiding verkeersregelaar?

De opleiding tot verkeersregelaar duurt ongeveer 3 dagen. 

Heb ik een voor opleiding nodig?

Nee, maar het is wel van belang dat u kennis draagt van de Nederlandse taal. U dient 18 jaar te zijn en rederlijker wijs inzicht te hebben in het verkeer!
Image
Image

Hoe ziet de dagindeling eruit?

Wilt u een groep aanmelden kunt u met ons een dag indeling maken. Bent u ingestapt in een bestaande opleiding dan volgt het volgende schema:

Theorie dag 1
Aanvang 09.00 uur tot 16.00 uur op locatie examen duurt 1 uur

Praktijkdag 2
Aanvang 08.30 uur tot 15.00 uur op locatie

Praktijkdag 3
Aanvang 08.30 uur tot 16.00 uur op locatie
Het examen start SVNL vanaf 13.00 uur.

Wat kan ik met het diploma verkeersregelaar

Nadat u het examen met succes heeft afgerond, ontvangt u van ons een certificaat met daarop een waarmerk van de Politie waaruit blijkt dat u de cursus met succes heeft afgerond. Dit certificaat heeft u onder andere nodig bij het aanvragen van de aanstellingspas. Dit kunt u doen via www.aanstellingspas.nl.

Examen verkeersregelaar

Het theorie examen wordt aan het einde van de theoriecursus afgenomen en bestaat uit meerkeuzevragen.

Aan het einde van de tweede praktijkdag wordt het praktijkexamen afgenomen. Tijdens dit examen moet u op een grote kruising, die voldoet aan de exameneisen, minimaal 15 minuten zelfstandig het verkeer regelen. Het praktijkexamen wordt afgenomen door onze instructeur en een gedelegeerde van Stichting Verkeersregelaars Nederland.

Image

Wilt u onze agenda bekijken, voor de opleiding tot verkeersregelaar?

AGENDA BRL 9101 en/of opleiding verkeersregelaar 2020

De snelle agenda van  2020 opleiding verkeersregelaar

Opleiding BRL 9101 vakman

 • 17  juli theorie in Utrecht
 • 24 juli theorie in Utrecht
 • 24 juli examen BRL
 • open inschrijving
 • aanmelding actief

Opleiding verkeersregelaar Hilversum

 • 02 september theorie Hilversum
 • 03 september theorie Hilversum
 • 04 september examen Hilversum
 • open inschrijving
 • aanmelding actief 5 plaatsen

Opleiding verkeersregelaar Wageningen

 • 17 aug. theorie Wageningen
 • 18 aug. praktijk Wageningen
 • 19 aug. praktijk Wageningen
 • 8 plaatsen

Wat gaat u leren als verkeersregelaar in Amsterdam?

Wat leer je in de opleiding tot verkeersregelaar

Zo bestaat de opleiding uit een theoriegedeelte van zo’n 7 uur waarin alle belangrijke informatie voorbijkomt waar een verkeersregelaar genoeg over moet weten. Naast de theoretische kennis is het ook belangrijk dat u goed leert communiceren met andere verkeersregelaars en met weggebruikers. Hierbij wordt expliciet aandacht besteed aan zowel non-verbale- als verbale communicatie en hoe dit in praktijk in zijn werk gaat. Maar denkt u hierbij ook aan slimme manieren om uzelf op een verbale manier tegen bijvoorbeeld dronken of agressieve weggebruikers te wapenen. “Als verkeersregelaar heb je de taak om frustraties van weggebruikers te de-escaleren.” Daarnaast wordt er ook dieper op de emotie agressie ingegaan. Ook dienen toekomstig verkeersregelaars goed op de hoogte te zijn van alle relevante wetten en regelgeving waar u tijdens uw werk mee te maken kunt krijgen. U zult misschien wel denken dat dit behoorlijk saai kan zijn. Nou, niets is minder waar! Onze instructeur kan u hele interessante casussen voorleggen waarbij u diep moet nadenken en waar u interactief met de andere cursisten over kunt brainstormen en discussiëren. Door al deze thema’s goed af te werken zorgen wij ervoor dat u klaar bent voor het uiteindelijke werk als beroeps verkeersregelaar

Past u ertussen?

Wordt u enthousiast van dit verhaal en ziet u uzelf wel voor zich als verkeersregelaar? Dan kunt u uzelf direct op onze website inschrijven voor de opleiding verkeersregelaar. Ook voor andere gerelateerde opleidingen kunt u bij ons terecht, waaronder een herhalingstraining voor Verkeersregelaar. Als u meer wilt weten over één van onze opleidingen, of als u wilt weten wat de opleiding verkeersregelaar u gaat kosten, dan kunt u gerust contact met ons opnemen. Wij beantwoorden graag uw vragen.

 

 

Image

Aanmelden, advies of een offerte voor onze opleidingen?

Hartstikke leuk dat je de opleiding bij NeVeTe gaat volgen...

Please fill the required field.
Please fill the required field.
Please fill the required field.
Please fill the required field.
Please fill the required field.

Missie van Amsterdam

Veilig het verkeer kunnen begeleiden door het mooie Amsterdam. Wegbeheerders zinnen op goed opgeleide verkeersregelaars.

Onze zienswijze

Verkeersregelaars in Amsterdam en omgeving ligt een leuke maar ook pitte taak. Als episch verkeercentrum heeft Amsterdam elke dag het meeste verkeer van Nederland

Passie en aandacht voor het verkeer?

Bent u in staat om orde in de chaos te scheppen en bent u zich bewust dat u een gunfactor moet scheppen in het verkeer? Dan is de opleiding verkeersregelaar in Amsterdam echt iets voor jouw.

Verkeersregelaar zijn in Amsterdam?

Het verkeer kunnen regelen vereist vakmanschap. Het is een vak dat u aangeleerd moet worden, het wordt u niet in de wieg gelegd. Om verkeersregelaar in Amsterdam te worden moet u dus een professionele opleiding volgen. Zou u ook graag leren hoe u het verkeer op de best mogelijke wijze kunt regelen? Maak dan kennis met NeVeTe, dé organisatie voor cursussen tot verkeersregelaar! Als bekendste opleidingsinstituut van Nederland voor verkeersregelaarsopleidingen bent u bij ons dus aan het juiste adres als u verkeersregelaar in Amsterdam wilt worden. Wij hanteren een persoonlijke aanpak en kiezen tijdens de cursus voor individualiteit richting de cursist. Zo kunnen we de opleiding op maat aan een persoon aanpassen. De cursussen worden verzorgd door betrokken en gepassioneerde beroepsverkeersregelaars, die over veel mensenkennis beschikken en precies weten hoe ze u met de juiste service, flair en hospitality moeten opleiden tot een goede verkeersregelaar in Amsterdam. Wilt u meer weten over onze opleidingen? 

Wilt u in onze agenda kijken voor een datum?

BRL 9101 verkeersregelaar plus

Wij doen het samen met Uuw... bedrijfof... organisatie

.

Wat vragen?

Hiernaast hebben we een aantal vragen en uitleg over de opleiding verkeersregelaar in Amsterdam geselecteerd.
De opleiding duurt 3 dagen
Onze opleiding duurt 3 dagen. Waarvan 1 module theorie en 2 modules praktijk inclusief examens.
Weet u welke theorie u krijgt?
Op de eerste dag krijgt u theorie. En als u op de onderstaande link klikt krijgt u uitleg theorie inhoud
Uw eerste praktijkdag op de kruising
Wilt u weten welke lesstof u krijgt tijdens de praktijk? Als u op de onderstaande link klikt praktijk
Praktijk examen in Amsterdam
Hartstikke spannend. Wij gaan u helpen en zorgen dat u goed voorbereid bent voor het examen
Wij regelen het graag voor u

Bel ons nu op 0545 842880

De opleiding verkeersregelaar in Amsterdam

Je kan de opleiding verkeersregelaar in 3 dagen bij ons volgen, doe je mee....Dan doen we de opleiding verkeersregelaar samen in Amsterdam.

Theorie onderdeel dag 1

Theorie onderdeel dag 1

Je volgt een uitgebreide theorie over de beroeps-verkeersregelaar. Dat is ook echt nodig. Regelgeving en wetten maar ook alle ins en outs van techniek en bijvoorbeeld de aanwijzingen komen aan bod.
Praktijkdag dag 2

Praktijkdag dag 2

Op een aangewezen kruising leer je het verkeerregelen van onze docent Rick Mulders. Een echte docent met passie en gedrevenheid die je alle facetten gaat leren die je nodig hebt als verkeersregelaar. Doe je mee...
Examen dag 3

Examen dag 3

Onze instructeur laat niets aan het toeval! Vandaag staat je examen centraal en Rick of Lars bereiden je echt goed voor op het examen. Spannend is het altijd maar ons slagingspercentage is 99%. Jullie gaan veel plezier beleven.

Uw vragen over de opleiding verkeersregelaar

Zoveel vragen? dus we hebben er een aantal geselecteerd. Zo kunt u met een gerust hart deelnemen aan de opleiding tot verkeersregelaar.

Hoe lang duurt de opleiding verkeersregelaar?

Onze opleiding verkeersregelaar duurt 3 dagen. Dat is relatief kort. Maar we leren je alle facetten die je nodig hebt om als verkeersregelaar aan de slag te gaan! We beginnen op dag 1 met een blok van 5 uur theorie. Dag 2 en 3 heb je praktijk en praktijk examen. Veel plezier! en............heel veel succes! groetjes Sussanne

Ben ik verzekerd tijdens de opleiding verkeersregelaar?

Als je een WA verzekering hebt is dit voldoende! Immers ook onze organisatie heeft een verzekering! Dit is van belang dat mocht er schade ontstaan aan auto's en of andere zaken. Gelukkig is er in de 11 jaar dat ik lesgeef nog nooit iets gebeurd! Dat is maar goed ook. Want letsel of schade is nou net wat we willen voorkomen?

Kan ik een groep aanmelden voor de opleiding

Ja zeker! vanaf 4 kandidaten geven wij in-companie les bij uw organisatie! Vertrouwd voor uw eigen personeel. Wist u dat wij staffelkortingen hanteren? Inderdaad' klikt u op deze link. Als u groepen wilt aanmelden kunt u het beste even bellen dan leggen wij u het graag nog een keertje uit! Immers dan hoort u nog meer voordelen!

Wie de geeft de aanstellingspas af

Een veel gemaakte denkfout is dat opleidingsinstituten de verkeersregelaarspas genereren. Dit is voor behouden aan aanstellingspas.nl of uw locale gemeente. Wij kunnen u wel advisseren welke stappen u kunt ondernemen. Kortom wij geven een advies en kunt bij ons het diploma behalen en niet de aanstellingspas!

Wilt u onze agenda bekijken, voor de opleiding tot verkeersregelaar?

Ik ga de opleiding verkeersregelaar bij jullie doen......

Wij komen graag met u in contact

e-mail

Info@NeVeTe.nl

Telefoon

0545 842880

KVK

72786507

Bank gegevens

NL30RABO 0152766464

Adres

Doetinchemseweg 59
7007 CB Doetinchem