Verkeersregelaars inhuren?

verkeersregelaars inhuren?

Infra met verkeersregelaars

We regelen dag en nacht

Niet meer weg te denken zijn juist getrainde en gecertificeerde verkeersregelaars. Wij verlenen inmiddels al 10 jaar vak mensen die het verkeer regelen in heel Nederland. Onze medewerkers werken met een planning system in een online omgeving. In een oog opslag weten wij precies welke verkeersregelaar vrij is en zien de totale beschikbaarheid.

Verkeersregelaars van Nevete

Verkeersregelaars goed op weg!

Verkeersregelaars inhuren?

Als u verkeersregelaars gaat inhuren bij Nevete dan weet u dat alles voor u wordt gedaan. Mobiele portofoons en of centrale communicatie zijn mogelijkheden op uw project. De juiste VCA op zak en met de goede PBM's regelen wij het verkeer door heel Nederland. Ons actieve plan bureau heeft een calamiteiten nummer waar u snel mee bent geholpen.

Social Return, Goed zo! Nevete

Landelijk gecertificeerd

Verkeersregelaars inhuren?

Als u onze verkeersregelaars gaat inhuren dan zijn alle medewerkers landelijk aangesteld door VCNL. U kunt dus overal in Nederland gebruik maken van onze dienstverlening. Langdurige projecten kunt u ook gebruikmaken van onze speciale doelgroep! "Project Magrit" Deze arbeidsdoelgroep staat graag voor u klaar. Wilt u informatie? Dan maken we kennis.

Direct contact met ons team?

Direct contact met ons team? U kunt ons mailen of bellen

Contact

Contact informatie

Adres

Dahliastraat 2 7151 VX Eibergen

Telefoon