NeVeTe

Wij zijn uw partner in events

Personeel evenement
Opleiding events en crew
NeVeTe levert event personeel aan grote bedrijfs- en publieksevenementen, festivals en beurzen. Dat doen we voor alle soorten en maten events. Wij vinden het elke dag een uitdaging om toestroom en afstroom van het evenement te regelen, de ticket inname te doen of te begeleiden met toezicht op het evenement. Binnen onze enthousiaste pool waarin ieder eigen specialismes heeft, zoeken wij de meest geschikte personen of crew voor uw evenement.

We beschikken over parkeerbeheer en het plaatsen van tijdelijke verkeersmaatregelen. Daarnaast maken we een zorgvuldig verkeersplan. Eigenlijk doen we alles.

Parkeer beheer
Met de juiste kleding aan parkeren onze evenementen-verkeersregelaars uw verkeer naar en van het evenement.
Evenementen personeel inhuren
Toezicht
Toezicht zonder beveiliging. Wij helpen met sfeer beheer op drukke plekken. Onze medewerkers zijn gescreend.
Personeel evenementen
Ticket inname
Onze medewerkers helpen bij tickets scannen of de inname van parkeergelden.
Personeel evenementen inhuren
Munten kassa
Druk bij de kassa? Onze medewerkers staan u graag bij en zijn volledig ingewerkt in deze omgeving.
Verkeersplan
Onze specialist maakt een BRL 9101 gecertificeerd verkeersplan. Deze sluit aan op uw evenement.
Bar medewerkers
Wij leveren leuke crew leden die graag een handje komen helpen achter de bar.

De juiste zorg voor uw bezoekers

Onze organisatie heeft een groot hart voor onze medewerkers. Om de juiste mensen te selecteren voor uw evenement vinden wij persoonlijk contact met uw organisatie van belang.
Hard werken vinden wij van belang, maar met plezier werken is bij NeVeTe ook erg belangrijk. Daarnaast is de juiste inventarisatie en organisatie tijdens het evenement van groot belang. Uw bezoekers mogen immers niets tekort komen. Daarom worden onze medewerkers goed getraind in hospitality
en service. Het gevoel van welkom heten en op het gemak stellen bij onregelmatigheden vinden wij het leukst om te doen. Bijvoorbeeld team toezicht. Ons toezicht team houdt toezicht in het veld en helpt waar het kan.

Gezelligheid

Flair

Kennis

Samenwerken

Personeel evenement zoeken
Elk event voelt alsof het ons eigen event is. We willen meer organiseren dan een feest. We willen iets teweeg brengen, bij iedereen die bij het event betrokken is. Bijvoorbeeld nog meer trots en betrokkenheid van medewerkers, nog meer verbinding met en waardering van relaties en nog meer positieve merkbeleving bij klanten en andere stakeholders.

Dat doen we met aandacht, verrassing en inspiratie. Een goed event bindt mensen. Dat werkt door in alles; van motivatie tot en met de kwaliteit van de samenwerking, de dienstverlening en de producten. 

Motivatie en mentaliteit

Juist met deze passie en insteek werken wij het hardst en staan we elke dag voor uw organisatie klaar. Inmiddels weten wij wat ons te wachten staat en dat brengt vele voordelen op uw evenement.
Personeel event personeel medewerkers evenementen
Personeel evenementen events medewerkers gezocht inhuren
Onze medewerkers dragen plezier en harmonie uit en passen zich snel aan aan uw wensen. Op tijd een broodje en wat drinken, want dat hoort erbij. Natuurlijk regelen wij dat in overleg met uw organisatie.

Bel ons op 0545 842880

Wilt u met ons in contact komen?

E-mail

Info@NeVeTe.nl

Telefoon

0545 842880

KVK

72786507

Bank gegevens

NL30RABO 0152766464

Onze locatie

Doetinchemseweg 59
7007 CB Doetinchem
NeVeTe is a member of the Dutch Selection Traffic Team