Welkom bij NeVeTe

Opleiding verkeersregelaar

Wilt u een leuke opleiding tot verkeersregelaar? Dan bent u bij nevete aan het juiste adres. Wij helpen u graag met het vinden van een passende datum

Verkeersregelaars inhuren?

Wilt u professionele verkeersregelaars inhuren? Dan bent u bij nevete aan het juiste adres.

Parkeerbeheer voor uw evenement?

De leukste parkeerregelaars bij uw feest of evenement? Wij verzorgen het graag voor uw organisatie.

Welkom bij NeVeTe

U Kunt bij ons terecht voor opleidingen en het inhuren van onze medewerkers

De opleiding verkeersregelaar

Onze opleiding verkeersregelaar bestaat inmiddels 12 jaar. Rick Mulders en Sussanne ten Brink verzorgen de opleiding verkeersregelaar en staan u graag bij met advies.

BRL 9101

Wilt u gaan werken met afzettingsmaterialen? Dan kunt u bij ons de opleiding BRL 9101 vakman of medewerker volgen
iphone white

Onze medewerkers inhuren

Verkeersregelaars of parkeerbeheer alles gaat volgens het principe van hospitality en service. Wilt u onze medewerkers op uw project? Dan kunt u contact opnemen met ons kantoor

Veilig werken langs de weg

Wij training uw medewerkers graag om veilig te werken langs en op de weg. Wilt u een offerte? Wij regelen het graag!

Onze opleiding tot verkeersregelaar is inmiddels 12 jaar toonaangevend.

"Rick Mulders heeft inmiddels les gegeven aan ruim 12.000 verkeersregelaars.. Individueel kijkt Rick naar de vraag van jou of de organisatie waarvoor je werkt. Rick behaalt een slagingspercentage van 99%"
Verkeersregelaars opleiding9

De opleiding verkeersregelaar in Nederland


Wilt u graag verkeersregelaar worden? Fantastisch! We kunnen in Nederland nooit genoeg verkeersregelaars hebben. Maar alvorens u uzelf verkeersregelaar mag noemen, is het wel zo handig om hier een professionele opleiding voor te volgen. U bent hiervoor bij Opleiding Verkeersregelaar geheel aan het juiste adres. Binnen de branche van verkeersregelaars zien we een sterke toename van professionalisering, wat heel fijn is. Het zijn van een verkeersregelaar is niet iets wat ‘zomaar’ even doet, het is echt een dienstverlening die kennis en kunde vereist! Bij Opleiding Verkeersregelaar trainen wij al meer dan 10 jaar lang komende verkeersregelaars. Bij ons geldt; wat je uitstraalt moet je ook waarmaken! Er is een theorie en praktijk onderdeel. Deze moet je beide met goed resultaat hebben beëindigd. Dan kunnen we jou feliciteren met jou diploma. Communicatie is een vak, wij trainen o.a op doelgerichte communicatie. Past u gedachtegang bij uw houding! Wat straalt u uit en welk verwachtingspatroon is die van de weggebruiker ten opzichte van u. Wij trainen u in houding en communicatie, uitgangspunten zijn in onze training de Rose of Leary

Wij hebben vacatures

De opleiding verkeersregelaar?

Of wilt u onze verkeersregelaars ontmoeten in hospitality en service. U kunt onze verkeersregelaars inhuren tegenm een aantrekkelijk tarief. Een passende offerte op maat is geen probleem voor Sussanne. Als u contact met haar zoekt helpt zij u graag verder.

U wilt graag een groep aanmelden voor de opleiding of cursussen

Hartstikke leuk, om een opleiding te kiezen van NeVeTe! Sussanne zit al klaar op de planning. Sussanne is te bereiken op werkdagen van 09.00 tot 17.00 en helpt u graag verder. 

Locale overheden zoals gemeentelijke organisaties

Veel van onze aanvragen komen vanuit de gemeente. Boa's en of medewerkers van de groen en of grijs voorziening volgen bij ons opleidingen.

Ik wil mijzelf graag aanmelden voor de opleiding verkeersregelaar?

Hartstikke leuk dat je bij ons komt trainen en leren. Wil je een overzicht van onze opl;eidingen en de agenda inkijken? We hebben vast en zeker een plekje

Verkeersregelaars inhuren? Dat is veilig en vertrouwd

Verkeersregelaars van NeVeTe staan graag voor u klaar! We lopen graag een stapje harder, en blijven totdat het project klaar is. Vertrouwd en veilig volgens NBBU.

Verkeersregelaars inhuren

"Onze landelijk gecertificeerde verkeersregelaars zijn niet alleen toppers maar ook harde werkers"

Verkeersregelaars inhuren

Een overkoepeld thema waar wij veel aandacht aan besteden is commerciële dienstverlening. Verkeersregelaars over het algemeen hebben hier nog veel in te leren zodat u veilig en professioneel uw werk kunt verrichten. Door een gunfactor te creëren en duidelijkheid te scheppen ontstaat er meer begrip, rust en acceptatie bij automobilisten. Onderwerpen die nog meer in onze Opleiding tot Verkeersregelaar aan bod komen hebben onder andere te maken met slachtofferhulp, afzettingen, Politie en Rijkswaterstaat en Provincie en kantonniers. Maak kennis met Nevete.

Verkeersregelaars en Evenement

Een sociale beleving van weggebruiker naar de verkeersregelaar is soms ver te zoeken. Daarom zijn onze verkeersregelaars erg gericht op de-escalerend optreden. Een stukje hospitality en service naar niet alleen de klant maar ook de weggebruiker is wat wij als beste kunnen. Trainingen worden verzorgd door onze eigen opleider Rick Mulders. Uw evenement word door onze verkeersregelaars verzorgd op basis van ruime kennis mbt toe en afstroom crowd management en hospitality. Gewoon leuke mensen die uw evenement tot een waar feest maken. 

Parkeerbeheer op uw evenement

Exclusive parking door heel Nederland.  Onze medewerkers zijn voorzien van keurige kleding waardoor ze op uw evenement snel en duidelijk te herkennen zijn. Met mooie en duurzame digitale communicatie zijn uitgerust waardoor ze snel onoverkomelijke situaties snel kunnen oplossen. Wilt u casual of casual chic, of mensen in kostuum. Wij verzorgen het parkeren naar de wens van uw doelgroep. wilt u Valet parking, geen probleem. Onze medewerkers staan graag voor u klaar. Met speciale "aandacht voor de doelgroep van uw evenement!

Wilt u in onze agenda kijken voor een datum?

Jolanda

Het was een geweldige opleiding tot verkeersregelaar! Dankjewel Rick voor de goede zorgen en tot snel.

Tom

Rick Hartelijk dank! Leuk en leerzaam. Fijn dat je mij hebt geholpen aan een baan in Rotterdam!

Margrit

Volgend jaar sta ik graag weer te werken voor jullie top bedrijf en snel je factuur betaald!

Samenwerken

Samen sta je sterk! Wil je met ons meewerken? Hartstikke leuk. Bel ons voor een afspraak

Innovatief

Elke dag ontwikkelen wij ons voor onze nieuwe kandidaten die onze opleidingen en cursussen volgen

Teamwork

Een woord die in ons lichaam is verankerd. Wij staan garant voor een leuke organisatie

Toekomst

Natuurlijk blijven wij sterk in ons product. Hierdoor werken wij naareen stabiele toekomst